خواص سمنو در طب سنتی

خواص سمنو در طب سنتی

سمنو را از عصاره جوانه گندم تازه و آرد کامل گندم تهیه مى کنند. سمنو خوشمزه وشیرین است و این در حالى است که به آن هیچ نوع ماده شیرین کننده اضافه نمى کنند. علت شیرینى آن ترکیب عصاره جوانه گندم با آرد کامل است که طعم شیرین به آن مى دهد. مواد و ویتامین هاى موجود در گندم و جوانه آن ارزش غذایى فراوانى دارد. سمنو به سلامت افراد و پیشگیرى از پاره اى از بیماریها کمک مى کند. جدول زیر به بررسى مواد مفید آرد و عصاره و مقایسه آن با آرد تصفیه شده نشان مى پردازد

[caption id="attachment_5993" align="alignnone" width="300"] فواید سمنو در طب سنتی[/caption]

سمنو داراى ویتامین هاى K-E-A و گروه ویتامین هاى B12,B8, B5, B3, B1 و مواد مهم دیگر مانند: فسفر، کرومیوم، روى، سلنیوم، آهن و مس است.
سمنو مغذى و انرژى زا است و بویژه براى ورزشکاران پرورش اندام بسیار مفید است.
سمنو داروى طول عمر و آرامش اعصاب است. سمنو شیرافزا است از این رو هم براى مادران شیرده و هم به علت مقوى بودن براى زنان باردار بسیار مفید است. از دیگر موارد مفید درمانى سمنو مى توان به اثرات شفابخش آن در درمان سوءهاضمه، نازایى، سختى زایمان، سنگ کیسه صفرا و اختلال صفرا، پادرد، کندى ضربان قلب، ریزش مو، لاغرى، یبوست، واریس، قندخون و دیابت، رشد قد، بى خوابى عصبى، احتلام، تصلب شرائین و کلسترول، ضعف حافظه، بیماران دوره نقاهت، S.M، بهت زدگى، پرکارى تیروئید، اسکیزوفرنیا، سایکوز، فسفات در ادرار، خون ادرارى، ترمیم زخم ها، فلج مغزى، مقاومت در برابر عفونت، بهبودى زخم هاى قرنیه، بیمارى رینود، اکرودینى، کولى باسیلوز، برى برى، شارکو، هوابلعى، مخملک، کوریزاى مزمن، پیستوریازیس، ورم دستگاه تناسلى، تب برفکى، ورم میزراه، سرگیجه هاى منى پر، کم خونى هیپوکروم، آرتروز، ورم زبان همراه بار، آرتریت پا و شبیکه، پارکینسون، عوراض یائسگى، پورپورا، اسپرو، اسکروفولوس، هپاتیت، یرقان، یرقان نوزادى، کمک به ترمیم شکستگى استخوان و عقیم بودن، به عنوان غذا و کمک درمانى مفید و مؤثر است. بادام، حاوى ویتامین E و۱ B و مقدار فراوانى از فسفر، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، گوگرد، سدیم، آهن، قند، مواد ازته و چربى است که به هنگام طبخ سمنو، جذب آن شده و باعث مقوى شدن بیشتر این غذا مى گردد. مصرف سمنو باعث تقویت عمومى بدن بویژه استخوان ها مى گردد و غذاى بسیار مفیدى براى زنان بویژه زنان باردار، بچه شیرده و یائسه محسوب مى شود.

 

[caption id="attachment_5994" align="alignnone" width="300"] فواید سمنو[/caption]

 

خواص سمنو٬ خواص سمنو برای بدن٬ خواص سمنو برای جنین٬ خواص سمنو برای زنان٬ خواص سمنو برای قلب٬ خواص سمنو برای کودکان٬ خواص سمنو برای مردان٬ خواص سمنو برای مو٬ خواص سمنو برای نوزادان٬ خواص سمنو در بارداری٬ خواص سمنو در شیردهی٬ سمنو٬ سمنو در بارداری٬ سمنو در شیردهی٬ سمنو و بارداری٬ سمنو و دیابت٬ فواید سمنو٬ فواید سمنو برای بدنسازی٬ فواید سمنو برای پوست٬ فواید سمنو برای لاغری٬ فواید سمنو در بدنسازی٬ فواید سمنو در طب سنتی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 9 تير 1398
درمان سر درد با زالو

درمان سر درد با زالو

سردردهاي دموي (خونی) 

سردردهایی که در اثر غلبه خون یا فشار خون ایجاد شوند حتی اگر چندین سال به هیچ دارویی جواب نداده باشـند به خوبی با انجام زالـوي پشت گـوش بالاـخصوص زالـوي روي دست پس از آن برطرف میشونـد.

ابتـدا پشت هرگـوش 10عـدد زالو بیاندازیـد و با مسـهل عـام و خاکشـیر وسـکنجبین مزاج بیمـار را پاکسـازي کنیـد.

20 الی25 روز پس از انـداختن زالو پشت گوشها، پشت هر دست 10 عدد زالوي متوسط بیاندازید.

در این صورت یا سردرد به کلی از میان میرود یا اینکه کاهش چشمگیري پیدا میکند و با تکرار زالوي پشت گوش و دست به همین ترتیب که گفته شد دیگر آثاري ازسـردرد دموي(خونی) باقی نخواهد ماند مگر آنکه سـردرد دیگري نیز وجود داشـته باشد که درمان خاص خود راخواهد داشت.

سردردهاي شقیقه (میگرن) 

انواع دیگر سـردردهاي شـقیقه (میگرن) که در اثر اخلاط مختلف از جمله صفرا یا سودا یا بلغم یا مخلوطی از آنها به وجود می آیند
نیز پس از پاکسـازي همـان خلـط بـا داروهـاي گیـاهی سـپس زالو درمـانی و حجـامت کاملا برطرف میشونـد و این همان امتیازات برجسـته و گویـاي توانمنـديهاي طب ایرانی است که هرگز بـا روشهـاي درمـانی طب اروپـایی قابـل مقایسه نیست.

پس در علاج سردرد دموي (خونی) ابتـدا خونگیري شـروع میشود ولی در سـردردهاي صـفراوي و سوداوي و بلغمی ابتدا پاکسازي بدن ازخلط غالب شروع میشود آنگاه خونگیري آغاز میگردد.

 

 سر درد آفتابی

پس از مصرف داروهاي گیاهی خنک وضدالتهاب زالودرمانی پشت گوش به تعداد هرگوش 5عدد زالوي ریزکافی است.

[caption id="attachment_6032" align="alignnone" width="200"] درمان سردرد میگرن با زالو[/caption]

سرسام 

با مصـرف داروهاي گیاهی منضج و مسهل اخلاط گرم و حار و استفاده ازصندل و گشنیز و گلاب و آب سیب و آب لیموشیرین و آب هندوانه و یا شـربت فواکه سرد و شراب عناب، پشت هر گوش 10 عدد زالوي ریز میاندازیم،سپس10 روز بعداز زیر زبان با دو، سه عـدد زالـو خون میگیریم

20 روز بعـد از پشت هرگوش تـا زیرگونه هـا تـا وسط بینی خطی میکشـیم و در امتـداد آن هر طرف 10 عـدد زالـوي ریز میانـدازیم.

چنـانچه سـرسام بـا غلبه مـاده بلغم همراه است از زالو درمـانی خـودداري میکنیم مگر آنکه تشـخیص بـدهیم که انسداد بلغم در منطقه اي ازسـر باعث حبس خون و افزایش گرما در آن شده است که در اینصورت زالو باید در نقطه هاي خاصی مطابق با محور انسداد انداخته شود.
معمولا در مزاجهاي کاملا بلغمی سـرسام ایجاد نمیشود.
زالودرمانی درگودي پشت گردن به تعـداد سه عدد و تکرار آن با توجه به اثرات هر بار زالو انداختن انجام میشود.

 

ایا زالو درمانی برای سردرد مفید است٬ خواص زالو درمانی برای سردرد٬ درمان سردرد٬ درمان سردرد با زالو٬ درمان سردرد با زالو ردمانی٬ درمان سردرد میگرنی با زالو٬ زالو درمانی برای درمان سردرد٬ زالو درمانی برای سردرد٬ زالو درمانی برای سردرد عصبی٬ زالو درمانی برای سردرد میگرنی٬ زالو درمانی جهت سردرد٬ زالو درمانی در تهران٬ زالو درمانی در شرق تهران٬ زالو درمانی در غرب تهران٬ زالو درمانی در منزل٬ زالو درمانی سردرد٬ فواید زالو درمانی برای سردرد


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : سه شنبه 28 خرداد 1398
درمان تکرر ادرار در طب سنتی

درمان تکرر ادرار در طب سنتی

تکرر ادرار یعنی این‌که فرد باید بیش از حد معمول به دفع ادرار بپردازد. ضرورت دفع ادرار می‌تواند به طور ناگهانی ایجاد شود، و باعث شود فرد مبتلا به تکرر ادرار کنترل مثانه‌اش را از دست بدهد. فرد مبتلا از این‌که احساس می‌کند مثانه‌اش بسیار پر است، دائما شکایت می‌کند. هم‌چنین تکرر ادرار به پرکاری مثانه نیز اطلاق می‌شود. به گفته‌ی پزشکان، نیاز به دفع ادرار هر دو ساعت یک بار یا حتی بیش‌تر، تکرر ادرار نامیده می‌شود.

جهت درمان تکرر ادرار، مقابله با علت‌های ریشه‌ای آن بسیار حائز اهمیت است.

علل زیادی برای تکرر ادرار وجود دارد که می‌تواند از رایج‌ترین آن‌ها به: افزایش سن، چاقی، آسیب عصبی، بارداری، یائسگی، دیابت کنترل نشده، کریستال‌های جمع شده در دستگاه ادراری، عفونت‌های دستگاه ادراری، سرطان مثانه و بیماری‌هایی مانند پروستاتیت، فیبروز پروستات و تنگی مجرا اشاره کرد.

مصرف بیش‌ازحد آب، کافئین یا الکل و داروهایی که سبب افزایش سریع ادرار می‌شوند یا نیاز به مصرف آن‌ها با مقدار زیاد مایعات می‌تواند این مشکل را ایجاد کند.

در زیر به درمان تکرر ادرار در طب سنتی میپردازیم،با کهن طب همراه باشید

 

درمان با طب سنتی

 

عامل ایجاد این مشکل در بدن از سردی کلیه ها و مثانه است برای درمان موارد زیر را۴۰تا۱۲۰روز انجام دهید

-کاهش سردیها و افزایش خوراک غذاهای گرم

-ارده با شیره انگور هفته ای 3تا5وعده صبحانه

 روغن مالی با روغن سیاه دانه و یا کنجد روی کلیه ها و زیر شکم روزی 2تا3 مرتبه وبعد از 15دقیقه آن را با کمر بند ببندید

-از ترکیب یک واحد سیاه دانه نیم کوب +3 واحد عسل روزی2 ق.چ.خ هر12 ساعت میل شود

[caption id="attachment_5977" align="alignnone" width="300"] درمان تکرر ادرار با طب سنتی[/caption]

 

درمان تکرر ادرار٬ درمان تکرر ادرار با طب سنتی٬ درمان تکرر ادرار با عسل٬ درمان تکرر ادرار با نسخه دکتر خیراندیش٬ درمان تکرر ادرار در بارداری٬ درمان تکرر ادرار در بیماران دیابتی٬ درمان تکرر ادرار در خانه٬ درمان تکرر ادرار در زنان٬ درمان تکرر ادرار در طب سنتی٬ درمان تکرر ادرار در کودکان٬ درمان تکرر ادرار در مردان٬ درمان تکرر ادرار دکتر خیراندیش٬ درمان تکرر ادرار نسخه خیراندیش


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : سه شنبه 28 خرداد 1398
درمان بیماری های دهان و دندان با زالو

درمان بیماری های دهان و دندان با زالو

جوش دهان از گرمی

همراه با داروهاي ضد گرمی و پاك سازي کننده منضج و مسـهل و دهان شویه هاي گیاهی با زالودرمانی زیر زنخو زیر زبان به تعداد کم جوشش قلاع از بین میرود.

 بدبوئی دهان نوع صفراوي

بدبوئیها ازسه علت بیرون نیست:
یکی عفونت سینوزیت
دوم عفونت لثه و دندان
سوم سوء مزاج معده

بخور و عطسه، دهان شویه هاي ضدعفونت، منضج ها و مسهل هاي پاکسازي معده و دستگاه گوارش و زالو درمانی زنخو زیر زبان به تعداد کم علاج این بیماري است.

 

آفت

مانند درمان جوش دهان عمل میکنیم.

درد دندان(همراه با غلبه گرمی)

زالودرمانی مانند درمان جوش دهان میباشد.

 

 سست شدن گوشت لثه

همراه با داروهاي پاکسازي از خلط غالب زالودرمانی را از زیر زنـخ شـروع و در نوبت بعدي که معمولا15 روز بعد انجام میگردد
مستقیما روي لثه ها و دو رگ زیر زبان در چند نوبت چند عدد زالوي ریز میاندازیم.

 

عفونت لثه (پیوره)

مـالش لثه هـا هرشب بـا داروهـاي گیـاهی قـابض و ضد عفونی کننـده که به صورت پودر روي لثه ها مالیـده میشود انجام میگردد.
همراه با آن هفته اي یکبار هر بار چند عدد زالوي ریز روي لثه ها انداخته میشود.

خونریزي لثه 

ماننـد درمـان سست شدن گوشت لثه عمل میکنیم و هر روز یکی دو بار با پودر دهان لثه ها را میشوئیم. پودر دهان:سـماق، پوست انار،گلنار فارسی، مازو،چاي مکه به مقدار مساوي و مقدار کمتري میخک که همگی پودر شده اند با دو تا سه برابر نمک مخلوط میشود.

 

ورم لثه 

مانند خون ریزي لثه عمل میکنیم. چنانچه از صفرا باشد با مصرف منضج و مسهل هاي ضد صفرا و دهان شویه و مصرف آبمیوه ها و اغذیه خنک و ضد صفرا و زالو درمانی درچند نوبت روي لثه ها آن را علاج میکنیم.

[caption id="attachment_6052" align="alignnone" width="300"] زالو درمانی برای عفونت لثه[/caption]

 

درمان بدبویی دهان٬ درمان بدبویی دهان با زالو٬ درمان بدبویی دهان با طب سنتی٬ درمان بیماری لثه٬ درمان بیماری لثه با زالو٬ درمان بیماری لثه با زالو درمانی٬ درمان بیماری لثه با طب سنتی٬ درمان بیماری لثه در طب سنتی٬ درمان خونریزی لثه با طب سنتی٬ درمان درد دندان با طب سنتی٬ درمان دندان درد با زالو٬ درمان عفونت لثه با زالو٬ درنمان خونریزی لثه در طب سنتی٬ زالو درمانی برای عفونت لثه


|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : داریوش
تاریخ : سه شنبه 28 خرداد 1398
درمان ام اس با زالو

درمان ام اس با زالو

بیمـار ي ام اس از انواع فلـج ناشـی از افزایش سـموم فلزي بـا داروهـاي گیـاهی و زالودرمـانی رو به بهبودي میرود و از حمله هـاي آن به خوبی پیشـگیري به عمل می آیـد.

یکی از عوامل ایجاد این بیماري پرکردن دنـدانها باکپسولهاي دنـدان پرکنی است که داراي ژرمانیوم، تالیوم،جیوه،سرب و مواد دیگر میباشد. اگر این کپسولها بدرستی مهار نشوند به تدریج درون دهان باز شـده و وارد سیسـتم گردش خون شـده و غلاـف سـلولهاي عصبی را تخریب و بیماري خطرناك ام. اس را بوجود می آورنـد.

مواد شیمیایی حاوي مواد فلزي که در بستري از اخلاط بلغمی و با ترکیب شدیـد با خلطی دیگر روي بافتهاي مغز و نخاع نشسـته اسـت رسوب مقاومی را در منطقه هضم چهارم ایجاد میکنـد که بایـد با منضـج و مسـهل مناسب این رسوب را در مدت زمان لازم از هم گسـست و رشـته هاي عصبی را از محاصـره آن خـارج نموده و با دارو و زالو آنها را به سوي مجاري دفعی هـدایت کرد.

بافتهاي آسیب دیده پس از گذشت یک یا چند دوره داروهاي معدل و مقوي کم کم به حال نخست باز میگردند.

در موارد پیشـرفته هرچنـد این بیماري قابل علاج کامل نیست اما با مصـرف داروهاي گیاهی و زالودرمانی قابل کنترل میباشـد.

نود درصـد افرادي که براي درمان مراجعه میکنند بیش از 4 دنـدان پرکرده دارنـد.

این بیماري در بانوان بیشتر از مردان گزارش شـده است. این سـموم روي اعضاء دیگر بـدن نیز تأثیرات مخربی برجاي میگذارد.

نحوه زالودرمانی در این بیماري مانند بیماري سـکته مغزي است. ولی در مواقع لزوم در بعضی از اندامها تکرارخواهدشد.

نحوه زالودرمانی ماننـد علاج سـکته مغزي است

هر بار پشت گوش ها به تعـداد 10 عـدد زالو میاندازیم

20 تا 25 روز بعد پشت دستها

20 تا 25 روز بعـد روي پاها

2 الی3 مـاه پرهیز از زالو درمانی و آنگاه دوباره همین3 نوبت زالودرمانی مانند قبل آغاز میشود.

در سال بعد نیز زالو درمانی باید تکرارشود و تا حصول نتیجه به همین منوال ادامه یابد.

داروهـاي گیـاهی و روغنهـاي مخصوص مـالش نیز بایـد اعمـال و ادامه یابـد.

اکثریت بیماران مبتلا به ام. اس با داروهاي گیاهی و زالودرمـانی بهـترین نتیجه راگرفته انـد.

بعد از زالو درمانی بیمار تا 2 هفته منضج یا مسهل ملایم بخورد . در 24 ساعت اولیه پس از زالو گذاری بیمار حجم بالایی از شربت عسل، آب انار، آب هندوانه، شربت خاکشیر و آب میوه های مختلف (غیر صنعتی) بخورد. محل گزش زالو تا 72 ساعت با آب تماس نداشته باشد.

احتمال دارد تا چند روز محل گزیدگی دچار خارش شود در این صورت در یک لیوان آب ولرم یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری نمک بریزید و بهم زده و با پنبه محل را روزی 4 مرتبه شستشو کنید .و احتمال دارد محل گزیدگی تا چند روز کبود شود در این صورت یک حوله را گرم کرده و روی محل قرار دهید این عمل را روزی 4 بار انجام دهید .

[caption id="attachment_6027" align="alignnone" width="300"] درمان ام اس با زالو درمانی[/caption]

 

ام اس با زالو٬ ام اس با زالو درمانی٬ درمان ام اس٬ درمان ام اس با دکتر خیراندیش٬ درمان ام اس با زالو٬ درمان ام اس با زالو درمانی٬ درمان ام اس با طب سنتی٬ درمان ام اس در طب سنتی٬ درمان بیماری ام اس با زالو٬ درمان بیماری ام اس با زالو درمانی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : سه شنبه 28 خرداد 1398
خواص گلنار فارسی در طب سنتی

خواص گلنار فارسی در طب سنتی

اثربخشي داروي گياهي «گلنار فارسي» در درمان زنان مبتلا به خونريزي زياد رحمي:

استفاده از داروي گياهي «گلنار فارسي» روشي مؤثر و ايمن در درمان زنان مبتلا به منوراژي است. اين داروي گياهي اثري نسبتاً مشابه با داروي «تران اگزاميک اسيد» در ميزان و طول مدت خونريزي قاعدگي و همچنين بهبود کيفيت زندگي مرتبط با سلامت در زنان مبتلا به منوراژي دارد.

خونريزي زياد قاعدگي يکي از علل عمده کاهش کيفيت زندگي در زنان سنين باروري و نيز کم خوني فقر آهن محسوب مي‌شود. زيبا مزاري، کارشناس ارشد مامايي دانشگاه تربيت مدرس به منظور بررسي و مقايسه اثر درماني داروي گياهي «گلنار فارسي» در مقايسه با «تران اگزاميک اسيد» در درمان زنان مبتلا به منوراژي، پژوهشي را در قالب پايان نامه خود انجام و ارائه داده است.

«گلنار فارسي»، گل انار غيرمثمر است که در متون طب سنتي ايران به عنوان قابض و بندآورنده خون در شرايط باليني متنوعي از جمله هموروئيد، التهاب و خونريزي لثه، خونريزي بيني، و خونريزي زياد رحمي استفاده مي‌شده است.

در اين پژوهش، 94 زن با شکايت از خونريزي زياد قاعدگي داراي سيکل‌هاي منظم و ديگر معيارهاي ورودي، از سه مرکز بهداشتي تهران وارد مطالعه شدند که از بين آنها، 76 نفر مطالعه را به پايان رساندند. در ابتدا تمام زنان، جهت اندازه گيري خونريزي قاعدگي پايه‌، يک سيکل کنترل را سپري کردند. بيماران به طور تصادفي به دو گروه درماني تحت درمان با «گلنار فارسي» (38 نفر) و تحت درمان با «تران اگزاميک اسيد» (38 نفر) تقسيم شدند.

داروها با ظاهري مشابه تهيه شد كه دستور مصرف يکساني داشتند (500 ميلي گرم هر 6 ساعت در روزهاي اول تا پنج قاعدگي). بيماران به مدت سه سيکل تحت درمان قرار گرفتند. داده‌هاي مربوط به ميزان خونريزي قاعدگي، طول مدت خونريزي، کيفيت زندگي مرتبط با سلامت و مقادير آزمايشگاهي هموگلوبين و فريتين خون قبل و بعد از مداخله جمع‌آوري شده و مورد مقايسه قرار گرفتند.

وي با اشاره به يافته‌هاي اين پژوهش تصريح كرد: هر دو گروه به کاهش معنادار طول مدت خونريزي قاعدگي و همچنين افزايش معنادار مقادير هموگلوبين و فريتين خون طي سه سيکل درمان دست يافتند.

داروي گياهي «گلنار فارسي» و «تران اگزاميک اسيد» هر دو اثر نسبتاً مشابهي در ميزان و طول مدت خونريزي قاعدگي، بهبود کيفيت زندگي مرتبط با سلامت در زنان مبتلا به منوراژي دارند و از ميزان پذيرش يکساني در زنان برخوردار هستند. بنابراين «گلنار فارسي» و «تران اگزاميک اسيد»، هر دو درمان‌هاي مؤثر و ايمني در درمان زنان مبتلا به منوراژي هستند.

 

خواص گلنار فارسی٬ خواص گلنار فارسی بر پوست٬ خواص گلنار فارسی برای پوست٬ خواص گلنار فارسی برای خونریزی زیاد٬ خواص گلنار فارسی برای صورت٬ خواص گلنار فارسی برای عادت ماهیانه٬ خواص گلنار فارسی برای مو٬ خواص گلنار فارسی در خونریزی عادت ماهیانه٬ خواص گلنار فارسی در طب سنتی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 26 خرداد 1398
درد شدید زالو درمانی

درد شدید زالو درمانی 

گاهی محل چسباندن زالو به شّدت درد میگیرد و همراه درد ممکن است سوزش شدید نیز ایجادشود.

عّلت درد

1-ریزش و رسوب موادسوداوي باشد

2-حساس بودن بدن به آب دهان زالو

که آن هم درحقیقت رسوب سودا که شاید همراه صفرا نیز نفوذ کرده است میباشد. در این صورت میتوان روی محل نیش زالو را بادکش نمود یا از دم کرده و جوشانده ضد حساسیت مانند شوید و گشنیز و مرزنجوش که با هم جوشانده شده اند، میل کرد. همچنین میتوان گشنیز را با شش گوسفند و جو پخته آن را مورد استفاده قرار داد. روش دیگر اینکه میتوان یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چایخوری نمک را با آب مخلوط کرده و با دستمال روی زخم گذاشت تا خارش آن رفع شود.  با توجه به اینکه زالوها از دهان خود بیش از ۱۰۶ نوع ماده به درون بدن تزریق می کنند که برخی از آنها خاصیت آنتی بیوتیکی داشته  . احتمال عفونی شدن موضع نیش تقریبا غیر ممکن است  بعد از زالو درمانی صرفا یک آلرژی خفیف تا متوسط تقریبا بی خطر در موضع نیش زالوها بوجود می آید که جای هیچ نگرانی نیست

 

3-عفونت محل زخم

علاج: آویشن، تخم گشـنیز وگل ختمی را با آب گشنیز که به حّدجوش رسیده خمیرکنید و درگرم ترین حالت ممکن روي زخم ببندیدو توجه فرمائید داروها را آنطور آسـیاب کرده باشـیدکه از ریزترین الک رد شود.

پانسمان روي زخم عبارت است از باند و گاز که روي خمیر داغ میبندیـد، سـپس با چنـد دور بانـد روي آنرا بپوشانیـد و روي آن یک پوشـش ضدآب مانند پلاستیک و روي آن پنبه وسـرانجام باچسب ضدآب کاملا روي آنرا بپوشانید تاگرما و رطوبت داخل پوشـش کاملا حفظ شود.
12 الی24 ساعت به همان حالت بماند،سپس بازکرده و بگذارید خشک شود.

[caption id="attachment_6007" align="alignnone" width="300"] درمان عفونت بعد از زالو درمانی[/caption]

 

 

حساس بودن بدن به آب دهان زالو٬ درد شدید زالو درمانی٬ درمان درد بعد از زالو درمانی٬ درمان درد زالو درمانی٬ درمان عفونت محل زخم٬ عفونت محل زخم٬ علت درد زالو درمانی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 26 خرداد 1398
درمان ضعف و لاغری کودکان در طب سنتی

درمان ضعف و لاغری کودکان در طب سنتی

بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند. گاه اصرار والدین و امتناع کودک کار را به جای باریک می‌کشاند و بی‌اشتهایی به یک مساله بغرنج در روابط آنان تبدیل می‌شود؛ غافل از این‌که بی‌اشتهایی دلیلی دارد که باید در پی رفع آن بود.
عفونت گوش بیش از ۷ بار در سال

علائم ضعف کودکان

  • عفونت سینوسی حاد بیش از یک بار در سال
  • تاثیر ناچیز آنتی بیوتیک‌ها بعد از دو ماه مصرف
  • عفونت ریه بیش از یک بار در سال
  • رشد کند و عدم افزایش وزن کودک
  • آبسه‌های پوستی که مجددا عود کنند
  • برفک دهان یا پوست بعد از سن ۱ سالگی که برای مدت طولانی روی پوست باقی بماند (برفک دهان به شکل برجستگی‌های سفید و خاکستری بر روی مخاط دهان و زبان است که با کندن این نقاط خونریزی رخ می‌دهد)
  • نیاز به آنتی بیوتیک داخل وریدی برای از بین بردن عفونت
  • بیش از یکبار ابتلا به عفونت عمیق و ماندگار
  • سابقه خانوادگی در ضعف سیستم بدنی

درمان با طب سنتی

خوردن سوپ گندم كه با روغن زيتون يا پاچه گوسفند پخته باشد،آرام پخته شود تا کلسیمش زیاد شود.

هفته‌اي سه وعده، حليم مخلوط با عسل روزي يك وعده يا هفته‌اي سه وعده، بادام روزي ۷الی ۱۴ عدد.

شبها انجير و صبحها زيتون هر كدام ۳ تا۷ عدد.

اگر در يك دوره ۴ ماهه اينها را بخورد تمام ساختار بدنش تغيير خواهد كرد.

[caption id="attachment_6075" align="alignnone" width="300"] درمان لاغری کودک در طب[/caption]

 

درمان ضعف بدن کودک٬ درمان ضعف در کودکان٬ درمان ضعف کودک٬ درمان ضعف کودک با طب سنتی٬ درمان ضعف کودک در طب سنتی٬ درمان ضعف و لاغری کودک٬ درمان ضعف و لاغری کودک در طب سنتی٬ علائم ضعف کودکان


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 26 خرداد 1398
درمان غلظت خون در طب سنتی

درمان غلظت خون در طب سنتی

بیشتر سلول های خون را گلبول های قرمز تشکیل می دهند. آن ها اکسیژن را به تمامی بدن می رسانند. لذا حجم اصلی آنها را هموگلوبین ( پروتئین حمل کننده اکسیژن) تشکیل می دهد.

تعداد گلبول های قرمز خون بر اساس سن و جنس افراد متفاوت است. آقایان گلبول های قرمز بیشتری از خانم ها دارند و نوزادان تازه متولد شده اغلب گلبول قرمز بیشتری از بزرگسالان دارند.

افزایش تعداد گلبول های قرمز خون و در نتیجه ایجاد غلظت خون باعث می شود جریان خون به سمت اندام های بدن کاهش یابد و گاهی نیز لخته های خون تشکیل می شوند.

بسیاری از افراد هنگام خون دادن، خون روشن را دلیل بر رقت آن و خون تیره را دلیل بر غلظت آن می دانند، در حالی که این تصور اشتباه است، زیرا نمی توان غلظت خون را از طریق چشم غیر مسلح تشخیص داد.

هیچ گاه تیره بودن خون دلیل بر غلظت آن نیست، چون خونی که از فرد گرفته می شود از ورید است و خون وریدی به دلیل کمبود اکسیژن اغلب تیره است.

در زیر با روشهای درمان غلظت خون در طب سنتی آشنا میشنویم

 

درمان با طب سنتی

آب مصرفی فقط به صورت آب جوشیده ولرم شده مصرف شود و آن را بصورت مکیدنی بنوشید.

صبح ناشتا ۱۴ عدد میوۀ عنّاب رسیدۀ شیرین را (بدون هسته) مخلوط با عسل میل کنید (تولید خون سالم تمیز)

صبح قبل از کار، میوۀ عنّابِ رسیده را بجوشانید و پس از ولرم شدن به نسبت مساوی با آب کاهو مخلوط کرده و میل نمایید (تصفیه کنندۀ خون، رقیق کنندۀ خون، تولید خون سالم و ضدّ سرطان)

وسط روز ۱۴ عدد میوۀ تمشک

عصرانه یک ساقه ریواس

به همراه غذا کاهو بدون سُس میل کنید.

شب‌ها قبل از شام هفت عدد آلو بخارای خشک بصورت مکیدنی میل کنید.

به همراه شام یک قاشق غذاخوری زرشک خام.

[caption id="attachment_6071" align="alignnone" width="300"] درمان غلظت خون با طب سنتی[/caption]

 

درمان غلظت خون٬ درمان غلظت خون با طب سنتی٬ درمان غلظت خون بالا٬ درمان غلظت خون در بارداری٬ درمان غلظت خون در طب سنتی٬ درمان غلظت خون دکتر خیراندیش


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 26 خرداد 1398
درمان سینوزیت با طب سنتی

درمان سینوزیت با طب سنتی

هر شب سه قطره روغن بنفشه پایه کنجد داخل هر سوراخ بینی و به مدت پنج دقیقه در حالت سجده بماند

 

روغن نعنا یا اسانس نعنا به پیشانی مالیدن

 

بخار اکالیپتوس روز یکبار، شب هم یکبار به مدت نیم ساعت،،و استفاده از انفیه(داروی عطسه آور) بعد از هر بخور دادن

 

بیشتر شب ها از انفیه استفاده کنید

 

استنشاق نمک دریا با اب ولرم روزی یکبار (یک قاشق غذاخوری نمک دریا در یک لیوان اب )

 

و سه روز هم استنشاق پودر جوش شیرین با اب ولرم (یک قاشق غذاخوری در یک لیوان اب ولرم)

 

(حدود یک ماه انجام دهید البته اگه سینوزیت تازه باشد زودتر جواب می گیرید)

[caption id="attachment_6045" align="alignnone" width="300"] درمان سینوزیت در طب سنتی[/caption]

 

درمان سینوزیت٬ درمان سینوزیت با بخور٬ درمان سینوزیت با روغن بنفشه٬ درمان سینوزیت با روغن سیاه دانه٬ درمان سینوزیت با زالو٬ درمان سینوزیت با زالو درمانی٬ درمان سینوزیت با طب سنتی٬ درمان سینوزیت با قطره نازیل٬ درمان سینوزیت چرکی٬ درمان سینوزیت در طب سنتی٬ درمان سینوزیت در کودکان٬ درمان سینوزیت کودکان٬ درمان سینوزیت مزمن٬ درمان قطعی سینوزیت٬ زالو درمانی برای درمان سینوزیت

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 26 خرداد 1398